Servicii

Servicii si produse profesionale

Oferim o gama larga de servicii integrate, la standarde de inalta calitate. Serviciile integrate se bazeaza pe 4 elemente esentiale: atentie acordata clientilor, managementul angajatilor, strategii si abordari multi-locale.


SERVICII DE SECURITATE SI SANATATE IN MUNCA

SC LUK EXPERT CONSULTING SRL va ofera urmatoarele servicii pentru respectarea prevederilor Legii 319/2006, privind sanatatea si securitatea in munca si a Normelor metodologice de aplicare ale legii, prin incheierea unui contract de prestari servicii:

– Identificarea pericolelor si evaluarea riscurilor pentru fiecare componenta a sistemului de munca, respectiv executant, sarcina de munca, mijloace de munca/ echipamente de munca si mediul de munca pe locuri de munca/posturi de lucru;

– Elaborarea si actualizarea planului de prevenire si protectie;

– Elaborarea de instructiuni proprii pentru completarea si/sau aplicarea reglementarilor de securitate si sanatate în munca, tinând seama de particularitatile activitatilor si ale unitatii/întreprinderii, precum si ale locurilor de munca/ posturilor de lucru;

– Propunerea atributiilor si raspunderilor în domeniul securitatii si sanatatii în munca, ce revin lucratorilor, corespunzator functiilor exercitate, care se consemneaza în fisa postului, cu aprobarea angajatorului;

– Verificarea cunoasterii si aplicarii de catre toti lucratorii a masurilor prevazute în planul de prevenire si protectie, precum si a atributiilor si responsabilitatilor ce le revin în domeniul securitatii si sanatatii în munca, stabilite prin fisa postului;


PREVENIRE SI STINGERE A INCENDIILOR (PSI-SU)

– intocmire planuri de evacuare afisabile si planse de organizare a apararii impotriva incendiilor:

– Instructiuni de aparare impotriva incendiilor si atributiile salariatilor la locurile de munca;

– Efectuarea instructajelor P.S.I.pentru responsabilii locurilor de munca si pentru personalul salariat;

– Participarea, impreuna cu angajatorul, la controalele ISU;

– Planificarea si executarea exercitiilor privind modul de actiune in caz de incendiu;


MEDICINA MUNCII

Medicina Muncii este disciplina medicala ce studiaza relatia fiziologica si patologica dintre organismul uman si munca, in vederea recomandarii unor masuri care sa permita desfasurarea activitatii profesionale in conditii fiziologice si igienice pentru mentinerea capacitatii de munca la un nivel ridicat precum si prevenirea bolilor profesionale si a celor legate de profesie. Intelegem cat de pretios este timpul si de aceea venim in sprijinul Dvs


DEZINSECTIE, DEZINFECTIE, DERATIZARE

Dezinsectia este actiunea de prevenire si de combatere a antropodelor care transmit diferiti agenti patogeni, producand aparitia imbolnavirii la om si crearea de disconfort fizic. O mare parte din bolile contagioase ca: toxiinfectiile alimentare, holera, dizenteria, febra tifoida, tetanos si diferite parazitoze sunt transmise de insecte fiind raspandite pe tot globul si se inmultesc foarte repede.

Dezinfectia este o metoda de decontaminare care urmareste prevenirea si distrugerea in mediul inconjurator a microorganismelor, in scopul prevenirii si combaterii infectiilor si a bolilor transmisibile. Oferim un mediu curat şi igenizat prin masuri de dezinfectie împotriva microorganismelor ce pot declanşa diferite boli.

Deratizarea este un complex de masuri aplicate permanent, in scopul distrugerii rozatoarelor daunatoare si mentinerea la un nivel numeric redus. Pe langa pagubele materiale pe care le provoaca, rozatoarele (soarecii si sobolanii) constituie un deosebit pericol pentru sanatate. Deseori, in unele regiuni, o buna parte din bolile contagioase ca: toxiinfectiile alimentare, leptospiroza, trichiniloza, bruceloza, gastroenterita virotica, febra aftoasa, antraxul si alte boli mai putin grave sunt transmise de sobolani si soareci. Pentru a putea starpi aceste rozatoare trebuie sa le cunoastem modul de viata, iar conform cercetatorilor, soarecii si sobolanii sunt mamiferele cele mai numeroase si raspandite, reprezentand o treime din fauna globului.


VERIFICARI PRAM

Verificari Pram – Masuratori PRAM – Certificate PRAM

Conform legislatiei in vigoare, orice instalatie electrica trebuie verificata periodic (de 2 ori pe an) pentru a evita deteriorarea lor din pricina factorilor precum: incarcare excesiva a circuitelor electrice, uzura echipamentelor, coroziunea materialelor, imbatranirea izolatiilor.

Verificarile PRAM cuprind mai multe masuratori: rezistenta de izolatie, impedanta de bucla, curentul de scurt circuit, rezistenta de dispersie a prizelor de pamant, continuitatea centurii de impamantare, verificarea aparatelor de protectie inclusiv a disjunctoarelor diferentiale.


FACILITY MANAGEMENT

CURATARE CANAPELE, SALTELE, FOTOLII, SCAUNE, MOCHETE SI COVOARE

Curatarea canapelelor, spalarea fotoliilor,curatatul coltarelor , tapiteriilor, covoarelor si a mochetelor necesita tehnologie de ultima ora, solutii profesionale si personal bine pregatit. Masinile si solutiile utilizate sunt profesionale, iar metoda de executie este de injectie-extractie, cea mai performanta metoda, folosita unde se impune o curatare in profunzime.